Visual seperator website

Teambuilding activiteit

Onze 2 escape rooms zijn speelbaar in groepjes van 2 tot 5 collega’s. Je gaat telkens als team aan de slag om een reeks puzzels op te lossen en codes te kraken. Niet alleen is het een zeer leuke ervaring, het breng je als collega's ook dichter bij elkaar terwijl je eureka-momenten als groep bereikt.

Doordat we pal in het centrum van Mol gelegen zijn, is het makkelijk om de escape rooms te koppelen aan andere activiteiten. Of zijn er meer dan 10 medewerkers, dan kunnen de niet-spelers ondertussen gezellig bij onze buren van Otopos terecht onder het genot van een hapje of drankje.

Keyhouse Escape room Team-foto

Hapje en drankje erbij?

Wil je met je medewerkers of een deel ervan vooraf, achteraf of tijdens de ontsnappingspogingen genieten van wat lekkers, dan kunnen wij dit voor je regelen met onze bevriende horeca-zaken. Wij zelf focussen ons liever op het geven van de allerbeste escape room ervaring, maar dankzij onze partners kunnen we ervoor zorgen dat jullie bij hen ook op culinair vlak in de watten gelegd worden. Of zoek je eerder een vergaderruimte? Ook dat kunnen we voor je regelen. Regel je alles liever zelf? Ook helemaal prima, we geven je hieronder zelfs de links naar zaken waar wij graag mee samenwerken.

Ontbijt tekening

Ontbijt

Start de dag goed met je team en geniet eerst van een gezellig ontbijt. Samen eerst lekker aan de koffie om er daarna in te vliegen. Een ontbijt raden we meestal aan bij onze (bijna) buren van de Melksnor.

lunch tekening

Lunch

Plannen jullie de activeiten rond het middag-uur, dan kunnen we een lekkere lunch voorzien bij onze buren van Grieks restaurant Otopos. Of op een kleine 5 minuutjes stappen kan je ook heerlijk lunchen bij Chapeau.

diner tekening

Diner

Na de inspanning (of ervoor natuurlijk) kunnen we voor jullie een heerlijk diner aanbieden via onze buren van Otopos of op 5 minuutjes stappen bij Chapeau.

Heb je een ander idee, zit je met bepaalde vragen? Omschrijf je project hieronder en we nemen zo vlug mogelijk contact met je op met een geweldig voorstel op maat. Als we weten om hoeveel personen het gaat en hoeveel tijd jullie wensen door te brengen in het centrum van Mol, dan kunnen we hier zonder twijfel iets moois voor jullie groep uitwerken.

Bedankt. Je bericht werd goed ontvangen. We gaan je zo snel mogelijk contacteren.
Oeps! Er ging iets mis met het versturen van het bericht. Kijk alle velden na en probeer opnieuw.